Veilig tanden bleken met gegarandeerd resultaat:

tandenblekenIn de basis heeft iedereen een stralend witte lach. Echter zorgt ons consumptiegedrag ervoor dat onze tanden met de tijd geler worden. Thee, koffie, sigaretten, wijn en ook medicijnen zijn bekende producten die ervoor zorgen dat onze tanden geler worden. Deze verkleuring is volkomen normaal en iedereen heeft er last van, maar vanaf nu hoeft u daar geen genoegen mee te nemen.
Ook uw tanden kunnen weer stralend wit worden! De methode die wij gebruiken is een combinatie van whitening LED- licht en non peroxide bleekgel. Tanden bleken met deze methode is effectief en ons non peroxide bleekgel is 100% veilig en pijnloos. Op deze wijze realiseren wij stralend witte tanden op een eenvoudige wijze. De behandelingen variëren van 20 tot 80 minuten
 
Wij gebruiken uitsluitend peroxidevrije tandenbleek gel. Deze tast het glazuur en de vullingen niet aan en waardoor het bleken van uw gebit zeer veilig is. Deze gel is ook geschikt voor mensen met gevoelige tanden. De behandeling kan probleemloos herhaald worden voor een optimaal resultaat.
Na een tandenbleekbehandeling met peroxidevrije bleekgel ziet u direct het resultaat. Meestal kleurt het gebit bij de eerste behandeling tussen de 4 en 8 tinten lichter . Het gebit zal daarna langzaam weer verkleuren. De snelheid waarmee de verkleuring optreedt, is afhankelijk van de levensstijl. Drinkt u veel koffie, thee, rode wijn en rookt u veel sigaretten, zullen uw tanden sneller verkleuren en is er sneller een nieuwe behandeling nodig.
Een behandeling duurt circa 20-25 minuten. Voor een optimaal resultaat kan het nodig zijn om meer dan 1 behandeling te nemen. In de meeste gevallen geven 2 tot maximaal 3 opeenvolgende behandelingen van 20-25 minuten een optimaal resultaat.
Nee, de behandeling is geheel pijnvrij.
Nee, dit is 100% veilig.
Ook op kronen komt een aanslaglaag, Deze aanslag wordt met bleken verwijderd, maar het wordt niet lichter dan de kleur van een kroon.
• Genetische factoren
• Consumptie: eten, drinken en roken
• Mondverzorging: hoe vaak tanden poesten? Hoe vaak flossen? Frequentie tandartsbezoek
• Voordelig
• Pijnloos
• Snel resultaat
• Veilig
Verkleuring van de tanden treedt sneller op dan bij bleken met peroxide. Dit hangt sterk samen met het uw consumptiepatroon. De terugloop kan vertraagd worden door het gebruik van de juiste tandpasta, zoals V-White. Wij raden u deze tandpasta vooral aan bij roken, veel koffie drinken en wanneer u een liefhebber van rode wijn bent.
Nee, omdat er geen peroxide wordt gebruikt, krijgt u geen gevoelige tanden.

Tarieven:

  • Smile (1 behandeling van 20 min).: €29,95
  • Perfect Smile (3 behandeling van 20 min).: €59,95
  • Perfect Smile XL (5 behandeling van 20 min).: €89,95
  • Perfect Smile XXL (7 behandeling van 20 min).: €109,95