WIMPEREXTENSIONS:

Beauty wimperextensions, wat zijn wimperextensions?:

Wimperextensions geven ogen een echte filmsterren look zonder dat er mascara nodig is. Jou wimpers zien er dus altijd tip top uit en je bespaart `s ochtends ook nog eens tijd!
Hoe werkt het dan?
Wimperextensions zijn permanent gekrulde (valse/nep) wimpers die aan de eigen wimpers of oogleden worden vastgemaakt, afhankelijk van het type wimperextension. De eigen wimpers worden verlengd (wimperverlenging) waardoor er een prachtige celebrity-look ontstaat. Het is net alsof de ogen al reeds opgemaakt zijn met mascara. Uiteraard is het effect niet na te bootsen met make-up. Lange wimpers krijg je niet door make-up zoals mascara maar alleen door wimperverlenging. Het beste resultaat krijg je met de one-by-one methode.

One by One wimperextensions:

In onze zonnestudio hebben wij een aparte kamer ingericht speciaal voor de wimperextensions. Voor nu werkt de studio alleen met de One by One techniek. Met een speciale lijm worden de wimperextensions
één voor één aan de eigen natuurlijke wimpers aangebracht. De voordelen van een one by one techniek wimperextensions is dat deze er zeer natuurlijk uitzien. Ze blijven lang zitten, 6 tot 8 weken. Make-up is niet meer nodig en bespaar ‘s-ochtends tijd.
Tegenwoordig zijn de technieken en materialen verbeterd waardoor kans op verhoogde wimperuitval een stuk minder is geworden. Aangezien er ook hele dunne en lichte wimperhaartjes zijn, kijkt de wimperspecialist samen met u welke wimpers het best geschikt zijn.
Een mens heeft ongeveer 90 wimpers per oog. Op bijna alle haartjes wordt een wimper geplakt. Hierdoor is uitval nauwelijks zichtbaar. Niet elke wimpersalon brengt +/- 90 haartjes per oog aan. Dit is vaak aan de prijs te zien. Op het eerste gezicht lijkt het wel vol maar na een aantal dagen als er een aantal wimpers zijn uitgevallen is het beter zichtbaar dat er wat ontbreekt. Wimper uitvallen is een natuurlijk proces wat ook zonder wimperverlenging plaatsvindt.

 

Wimperextensions opvullen:
Aangezien elke dag wel een wimper uitvalt van nature is het op den duur nodig om de wimperextensions weer op te vullen. Het varieert per persoon hoe snel dat moet gebeuren. De een raakt meer wimpers kwijt dan de ander. Wimpers groeien continu weer aan waardoor er weer nieuwe wimpers ontstaan welke voorzien kunnen worden van nieuwe wimper extensions.
Gemiddeld worden wimper extensions na 3 weken opgevuld. Wil je de maximale look behouden dan kun je het ook na 1 of 2 weken laten opvullen. Hoe sneller je een opvulbehandeling neemt hoe goedkoper het wordt. Er is immers minder om op te vullen. Een opvulbehandeling na 3 weken kost ongeveer de helft van een nieuwe set.
Tijdsduur wimper extensions zetten:
Een nieuwe set wimper extensions met de one by one duurt ongeveer 2 uur. Een opvulbeurt varieert tussen een half uur en uur. Een nieuwe set wimperplukjes duurt ongeveer een half uur. Een set wimper strips aanbrengen duurt ongeveer 5 à 10 minuten om dit bij jezelf te doen.
Wat kun je met wimper extensions wel en niet:
In principe kun je alles met je wimper extensions. Je kunt er gewoon mee douchen, zwemmen, een keertje een sauna pakken, etc. Te vaak zwemmen (onder water) of een sauna kan wel tot gevolg hebben dat de wimper extensions iets sneller los laten.
Wimper extensions die net zijn aangebracht mogen enkele uren daarna niet nat worden. De lijm is mogelijk nog niet volledig uitgehard. Probeer de eerste 2 dagen, na het laten zetten van
Wimper extensions, bij het douchen de wimper niet nat te laten worden. Dit voorkomt onnodige wimper uitval. Een wimperkrultang wordt afgeraden te gebruiken bij wimper extensions

Voel je de wimper extensions zitten?:

De wimperverlenging is nauwelijks merkbaar. Mensen die een bril dragen kunnen met sommige type wimper extensions wel ervaren dat de lange wimpers tegen het glas aankomt. Mogelijk hebben zij ook eerder mascara op het brilglas gekregen. De oplossing hiervoor is een minder lange wimper of een andere krul. Neem in dat geval een C krul of een D krul. De krul buigt meer omhoog waardoor je toch een langere wimper hebt en geen last hebt van dat hij tegen het glas van de bril aankomt.

Prijzen:

ACTIE nieuwe set: €34.95
Refill 1e week: €14.95
Refill 2e week: €24.95
Refill 3e week: €29.95
Refill 4e week: €34.95